"We at the Embassy of Sweden were very pleased to have cooperated with such a professional team who has not only managed to meet our quite specific requirements and short deadlines but also supported us throughout the whole selection process.

CVision has shown a profound knowledge of the local labor market and standard of service required for these type of assignments.

We are happy not only to have found such a professional partner but also a keen expert who’s willing to put forward suggestions to the client in order to achieve best possible outcome.

I am quite confident that the Embassy will continue to cooperate with these young and ambitious people in future."

Annika Larnholt
Chargé d’ Affaires a.i.
Embassy of Sweden in Belgrade"CVision has helped us to start operations in Belgrade. They not only provided a good selection of candidates but also supported us in the whole recruitment process. Additionally they were able to adapt their hiring processes to our specific needs. I am looking forward to future cooperation."

Oliver Brack
Managing Director
Zühlke Engineering d.o.o."CVision has helped us to start the business in Serbia. They have provided us with very professional candidates and after the final selection we were very satisfied. I strongly recommend this professional and dynamic company."

Jakub Teodorowski
Country Manager
Willson&Brown"Konkretno, tačno, kvalitetno, blagovremeno. Ovo su reči koje opisuju našu dosadašnju saradnju sa našim prijateljima iz CVision. Kao javna agencija, imamo specifične potrebe u pogledu selekcije i regrutacije kandidata, posebno u pogledu provere njihovog iskustva i ličnih predispozicija jer “luksuz greške” ne smemo sebi da dozvolimo. Sa CVision dolazak do željenih rezultata je jednostavan, finansijski pristupačan i uvek naučite nešto novo. Verujem da ćemo i nadalje uspešno sarađivati."

Aleksandar Panovski
Direktor Sektora za ljudske resurse i opšte poslove
Agencija za privatizaciju"Sa agencijom CVision sarađivali smo nedavno po prvi put kada smo imali potrebu za jednim posebnim profilom kandidata. Za uspešan ishod ovog procesa selekcije možemo da zahvalimo samo brzom odgovoru kolega iz agencije CVision, kao i njihovom kvalitetnom kandidatu koji je sada deo našeg tima. Saradnju sa ovom agencijom nastavili smo takođe uspešno."

Aleksandra Milosavljević
Viši saradnik za regrutaciju, selekciju i razvoj kompetencija
Delta Generali Osiguranje a.d.o. Beograd"Agenciju "CVision" pre svega karakteriše mladost i ambicija da u oblasti kojom se bave postignu vrhunske rezultate. Saradnja sa njima uglavnom je bila, i biće, bazirana na obuci svih nivoa menadžmenta u mojoj kompaniji. U ovoj oblasti, "CVision" se ističe, pre svega, neverovatnom prilagodljivošću korisniku, što je retkost, s obzirom na moje iskustvo u saradnji sa drugima. Činjenica da su svi po godinama mladi nije umanjila utisak profesionalnosti; naprotiv, apsolutno su svesni trenutka u kome se društvo nalazi, a, samim tim, i stanja menadžmenta u kompanijama koje su uspešno privatizovane i teže efikasnosti pri upravljanju ljudskim resursima.

Obuka menadžmenta koja je osmišljena, veoma dobro isplanirana i obavljena u mojoj kompaniji, predstavljala je, u prvom trenutku, podsećanje na osnove menadžmenta ljudskim resursima, da bi se, ubrzo, nastavila kao nadgradnja i malo takmičenje uz pomoć praktičnih vežbi i realnih primera. Sposobni su da tokom obuke, na nenametljiv način, stimulišu takmičarski duh, a da pri tome ne naruše želju poslodavca za timskim radom.

Najvažniji deo bilo koje obuke je evaluacija, grupna ili pojedinačna, koju je agencija uradila profesionalno i nepristrasno, na takav način da se pojedinačno mogu videti pravci daljeg delovanja, u smislu obuka i ličnog razvoja svakog menadžera ili grupe.

Saznanja o postojećem menadžmentu koja sam dobio kao feedback, od neprocenjive su vrednosti za mene kao lica odgovornog za obuku rukovodilaca svih nivoa."

Zoran Jović
Izvršni menadžer za razvoj i menadžment ljudskim resursima
Carnex AD VrbasIskustva učesnika otvorenih treninga

Neki od odgovora naših učesnika na pitanje "Šta Vam se posebno dopalo u vezi sa treningom?"

 • - Mogućnost interakcije sa trenerom i konkretno rešavanje problema
 • - Mogućnost informisanja o svim nedoumicama, dobijanje odgovora na sva pitanja na koja se nisam mogla nigde informisati
 • - Dobra interakcija, nametnuta od strane trenera
 • - Predavač je bio odličan, sa vidnim iskustvom iz privrede
 • - Način izlaganja je bio interesantan i vrlo uspešno je prezentovana problematika
 • - Dobio sam odgovor na većinu pitanja koja su me zanimala pre mog dolaska
 • - Mala grupa, te stoga i bolji odnos predavača, interaktivni odnos, jasnoća i preciznost predavača
 • - Dopalo mi se to što sam dobila sve relevatne informacije neophodne za primenu zakona o kome je bilo reči, pojašnjenja koja su mi bila važna za preuzimanje daljih koraka u ispunjenju obaveza o kojima je bilo reči
 • - Način izlaganja predavača, način posmatranja „problema“ iz perspektive poslodavca, spremnost da se pronađe „rešenje“
 • - Pozitivan pristup u rešavanju problema bez suvišnog teoretisanja, očigledna stručnost i iskustvo predavača
 • - Dobila sam odgovore na konretne slučajeve iz prakse
 • - U jako prijatnoj atmosferi uspela sam da rešim neke od svojih nedoumica koje su bile vezane za Zakon o radu; dobila sam odgovor na neka pitanja na koja nisam uspela da odgovorim sama, niti dobijem odgovor od drugih ljudi ranije
 • - Trening je interaktivan, postoji mogućnost da se odmah urade vežbe za svaki deo posebno i da se tako razjasne nejasnoće; dobila sam upravo ono što sam očekivala