"Saradnja sa agencijom CVision je rezultovala uspehom prvenstveno zahvaljujući profesionalizmu menadžmenta CVision. Proces je bio jako tačan, kvalitetan i sa strane agencije sam bio blagovremeno obavešten o daljim koracima. U toku procesa, CVision je stalno imao kontakt sa mnom što je bila podrška za dalji proces. Brzina rada agencije je bila jako efikasna i jako sam zahvalan agenciji na uspešnoj saradnji."

Ozren G.


"Prvi put sam imao iskustvo sa HR agencijom i veoma sam zadovoljan pokazanom profesionalnošću CVision ekipe. Prvi razgovor je bio vrlo temeljan i protekao je u veoma prijatnoj atmosferi. Bili su maksimalno fleksibilni pri zakazivanju intevjua, uzevši u obzir moje obaveze kod prethodnog poslodavca i to da nisam iz Beograda, pa je intervju obavljen van radnog vremena agencije u večernjim časovima. Ni u jednom trenutku nisam bio u neizvesnosti, jer su iz CVision-a bili u čestom kontaktu sa mnom i informacije o narednim koracima selekcije su stizale pravovremeno. Svima toplo preporučujem saradnju sa CVision timom."

Miloš A.


"Veoma sam zadovoljan saradnjom sa agencijom CVision. Izuzetno su profesionalni, prijatni i ekspeditivni. Odlično znaju kako da spoje kandidate sa poslodavcem. Već prva saradnja sa njima me je dovela do željenog zaposlenja, na čemu sam im veoma zahvalan. Ceo proces je tekao glatko i transparentno. Uvek su me tačno obaveštavali o trenutnom stanju procesa, narednim koracima i davali su mi dobre savete za razgovor sa poslodavcem. Dajem najvišu preporuku CVision timu!"

Milan S.


"Pre svega, istakao bih kompletnu profesionalnost tokom svih faza selekcije. Ono što je za mene bilo najprijatnije iznenađenje i činilo razliku u odnosu na ostale HR agencije je jedinstven pristup vezan za odličan i upotrebljiv feeback (korisni saveti i usmerenje) koji sam dobijao nakon razgovora i tokom celog procesa selekcije, a koji mi je bio od velike koristi u dobijanju posla."

Nikola K.


"U svojoj dosadašnjoj karijeri, prvi put sam bio kontaktiran od strane jedne HR agencije. Sa dozom predrasude otišao sam na prvi razgovor ne očekujući previše od intervjua. Već u prvom razgovoru, primetio sam da se trude da izvuku najbolje od mene kao kandidata. Pozitivno sam bio iznenađen njihovim pristupom prema meni i željom da zajedno dođemo do cilja. Dobio sam konstruktivne sugestije, kao i savete šta mogu da očekujem na razgovoru sa poslodavcem. Zatim je došao period kada sam bio u komunikaciji sa firmom za koju sam konkurisao. Ni u tim momentima nisam bio zaboravljen, nego u konstantnoj komunikaciji sa osobljem iz CVision-a. Na kraju, mojoj sreći nije bilo kraja kada sam bio obavešten da sam primljen u novu kompaniju. Sve to, bez lažne skromnosti, zahvaljujem CVision-u. Moja topla preporuka za sve buduće kandidate i poslodavce."

Zoran K.


"Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan saradnjom sa CVision timom, pre svega profesionalnošću i brzinom kojom su mi omogućili da pronađem posao. Takođe sam zadovoljan kontaktom sa njima tokom selekcije, sve je delovalo dosta brzo, efikasno, i profesionalno u svakom pogledu. Želim još jednom da se zahvalim celom CVision timu, i poželim im da traju dugo, i budu još bolji, i još uspešniji, i pomognu svim mladim ljudima koji hoće da rade, a verujem da ih u Srbiji ima ne tako mali broj, da uz njihovu pomoć dođu do željenog posla."

Dušan A.


"Prve asocijacije koje se vezuju za agenciju CVision su profesionalnost i stručnost u pronalaženju adekvatnih kandidata, predusretljivost prema svojim saradnicima i optimistična radna atmosfera. Daljom saradnjom umnogome se ističu pragmatičan pristup rešavanju zadataka, konstruktivne sugestije kao i efikasnost i ažurnost prilikom prenošenja informacija. Sve ovo je rezultiralo da agencija CVision postane nezaobilazan činilac u procesu pronalaženja kvalitetnog zaposlenja svakog pojedinca."

Milica B.


"Sa CVision agencijom sam imao izuzetno pozitivno iskustvo. Profesionalan pristup prema kandidatima, prvenstveno kontakt tokom selekcije i brzina rada je nešto što me je najviše oduševilo. Svaki korak u procesu selekcije je maksimalno isplaniran i sproveden tačno i brzo. Smatram da je CVision tim – tim proverenih profesionalaca."

Milan B.


"Sa Agencijom CVision sam se sasvim slučajno spojio preko interneta, bio je u pitanju jedan posao za koji sam znao da nemam dovoljno iskustva, ali sam ipak hteo da probam. Ugovorio sam razgovor. Iskreno, nikad nisam imao poverenja u agencije, ali ovo je zaista bilo iznenađenje za mene. HR konsultantkinja se raspitivala o mojoj biografiji, bukvalno svaki detalj, bio sam oduševljen temeljnom analizom mene kao kandidata. Na kraju mi je rekla da ipak za posao na koji konkurišem nisam najbolji kandidat, ali mi je praktično istog momenta zakazala razgovor u jednoj drugoj firmi. Bio sam bez reči, zbunjen, ali sam ipak pristao. Na razgovoru u drugoj firmi sam prošao. Prosto neočekivano, sve se dogodilo u roku od nekoliko dana. Veoma brzo i efikasno. A najbolje od svega, moje je bilo samo da porazgovaram sa ljudima, sve ostalo je radila agencija. Topla preporuka svima, mnogo su dobri..."

Nenad S.


"Što se mene tiče, ja sam imao super iskustvo sa CVision-om. Bio sam kod veoma fine koleginice sa kojom sam odmah našao zajednički jezik i sve mi je objasnila što me je zanimalo. Isti dan mi je dala podatke o kompaniji koja traži iOS programere i ubrzo zatim mi je organizovala intervju. U međuvremenu smo bili u stalnom kontaktu i obaveštavala me je i davala informacije o svemu što me je interesovalo brzo i efikasno. Svima ću da preporučim Vašu agenciju i jako sam zadovoljan Vašim radom."

Nenad J.


"Stručnost i ljubaznost CVision tima je ono što je ostavilo najveći utisak na mene. Svojim angažovanjem i konkretnim savetima, komplikovan i stresan proces, kao što je traženje posla je prerastao u jedno prijatno iskustvo. Iz tog razloga svim svojim prijateljima preporučujem saradnju sa CVision-om."

Miloš Š.


"Kontakt sa agencijom CVision za mene je bio jedno rasterećeno iskustvo kakvo može da pruži samo profesionalac, a time ste pomogli da se zajedno fokusiramo na cilj. Usklađenost Vaše procene interesa poslodavca sa mojim interesima, kao i ravnoteža lične, ljudske komunikacije sa poslovnom, motivisala me je da na najbolji način pokušam da dođem do željenog radnog mesta, u čemu smo zajedno i uspele. Proces selekcije iz više koraka je optimizovan tako da se veliki zadatak rešava deo po deo kroz smislene celine i tako da kandidata ne opterećuje previše. Takođe, Vi ste, kao i poslodavac, pokazali fleksibilnost u zakazivanju razgovora. Konačno, pošto je poslodavac dao ponudu koju sam prihvatila, bili ste i dalje uz mene da mi otklonite nedoumice o detaljima ugovora. Na kraju, još jedno lepo iznenađenje sam doživela kada ste me obavestili da ostajete u kontaktu sa kandidatima kako biste čuli njihove utiske na novom poslu. Sutra počinjem rad u novoj kompaniji, čućemo se!"

Sanja M.


"Veliki pozdrav za vas. Želeo bih da se zahvalim na pruženoj šansi i pomoći u uspešnom pronalaženju zaposlenja! Veoma sam zadovoljan odnosom sa vama, brzina rada je na visokom nivou. Jako mi se svideo kontakt kako sa vama, tako i sa samim poslodavcem tokom selekcije kandidata. Proces selekcije je odlično organizovan i dozvoljava kandidatu da se predstavi na najbolji način, u čemu je pomoć sa vaše strane zaista velika! Još jednom hvala i veliki pozdrav za CVision!!"

Predrag B.


"Ovako, što se CVision-a tiče, imam samo najbolje reči. Prosto, to je agencija koja se maksimalno trudi da izvuče najbolje od kandidata i da nađe ono što najviše odgovara njegovom senzibilitetu. Svakim vašim gestom ja sam video da se vi brinete za mene, kao jednog od kandidata, i prilično sam uveren da to isto važi i za svakog drugog. Radite u maksimalno brzim rokovima i ne dozvoljavate da kandidat dugo čeka na neke informacije koje ga mogu držati u neizvesnosti. Maksimalno ste profesionalni, a opet dovoljno bliski sa kandidatom da biste došli do srži njegovih potreba i problema. Eto, ja čim sam došao kod vas, završio sam šestomesečnu potragu za poslom. Hvala Vam od sveg srca."

Nikola N.


"Obzirom da sam prvi put u životu tražio posao preko HR agencije, i da sam za relativno kratko vreme stupio u kontakt sa više njih, reakcija ljudi iz CVision-a bila je najbliža onome što sam imao kao predstavu o tome šta bi trebalo da dobijem od saradnje sa agencijom. Brza reakcija, kvalitetni razgovori i saveti, profesionalnost i iskrenost su nešto što me je uverilo da je CVision pravi partner. To se i u praksi pokazalo kao tačno, obzirom da sam za kratko vreme došao do novog posla..."

Saša J.


"O Vašoj agenciji mogu da kažem sve najbolje - ovo mi je prvi put da sam našao posao preko agencije (imam puno iskustva u komunikaciji sa raznoraznim agencijama). Takođe, moram da istaknem i Vašu profesionalnost i posebno operativnost - od prvog telefonskog kontakta sa Vama, do prvog radnog dana na novom poslu je prošlo svega desetak dana. Svaka čast!!! Srdačan pozdrav i veliko HVALA!!!"

Miloš V.


"Moji utisci o agenciji "CVision" su:

  • Profesionalna i veoma efikasna agencija. U najkraćem mogućem roku uspostavljen je kontakt između budućeg - potencijalnog poslodavca i kandidata.
  • Diskretni i obazrivi - poštuju privatnost i obaveze kod postojećeg poslodavca.
  • Fleksibilni po pitanju dogovora i kontakta, potpuno posvećeni klijentu.
  • Preporučio bih ih svakom ko želi promenu pozicije i radne okoline, kome je potrebna kvalitetna i potpuna analiza osobina i sposobnosti, uz sugestije i usmeravanje kako da se na najbolji i najefikasniji način dođe do željenog cilja."

Đorđe B.


"Iskreno, bio sam sumnjičav u početku, kada sam poslao CV kod Vas. Međutim, zaista sam oduševljen brzinom i profesionalnošću koju ste pokazali. Za kratko vreme ste pronašli posao koji odgovara mojim željama i potrebama, za šta sam Vam veoma zahvalan! Ništa ne košta, puno pomaže!"

Radenko K.


"CVision je agencija koja je, zaista, iskren partner svakom pojedincu u pronalaženju posla. Krajnje profesionalan odnos, prijateljski saveti i fer i korektan odnos do kraja procesa selekcije su najbolje preporuke zašto bi trebalo da ukažete poverenje ovoj agenciji. Za razliku od ostalih agencija, njihov cilj nije samo da napune bazu kadrova, već da vam zaista i istinski pomognu da pronađete posao kakav tražite i kakav vam odgovara. Još jedna od krajnje pozitivnih stvari jeste briga koju ova agencija pokazuje o vama, čak i nakon što vam pronađe posao. Nakon stečenog iskustva u kontaktima sa velikim brojem HR agencija u Srbiji, veoma mi je žao što ovu agenciju nisam sreo mnogo, mnogo ranije. Želim vam sreću u budućnosti i da postignete uspeh kakav i zaslužujete, na osnovu svog odnosa prema ljudima koji traže posao. Živi bili!"

Predrag M.


"Tokom pretrage poslova, najveći izazov je pronaći posao koji će nas ispunjavati, motivisati i dati nam priliku da iskažemo sebe. Tržište rada u našoj zemlji ne nudi mnogo takvih poslova. Postoji more agencija koje spajaju kompanije koje traže kvalitetne zaposlene i ljude koji traže posao. Na sreću mnogih, agencija CVision se izdvaja da nam pomogne. Bilo da tražite posao ili zaposlenog, Jasna Nikolić i njen tim na izuzetno profesionalan način pronalaze način da obe strane budu zadovoljne. Kao osoba koja je tragala za poslom, bio sam u prilici da pričam sa Jasnom i rešavam testove, na osnovu čijih rezultata mi je skrenula pažnju na kvalitete i osobine koje bih mogao razvijati. Osim toga, dobio sam fenomenalne instrukcije kako da probudim vođu u sebi i unapredim poslovanje gde god se našao."

Branislav S.